Frozen Projekt

Nasza firma zajmuje się profesjonalną obsługą obiektów branży spożywczej i gastronomicznej takich jak: sklepy, restauracje, hotele, zakłady produkujące żywność.

Obsługa ta obejmuje w szczególności:
  • doradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego lokalu, spełniającego wymagania higieniczne i zdrowotne. Wiedza ta poparta jest kilkunastoletnią pracą w Inspekcji Sanitarnej i znajomością przepisów prawnych
  • pomoc w załatwianiu urzędowych spraw, przygotowanie inwestycji do odbioru przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej
  • projekt technologiczny
  • doradztwo jakie urządzenia wybrać i jak je najkorzystniej zlokalizować
  • kompleksowe wyposażenie w urządzenia i sprzęt
  • montaż
  • serwis gwarancyjny i pogwarancyjny
 

“Wyposażając stawiamy na jakość i funkcjonalność. Współpracujemy z polskimi i zagranicznymi producentami. Gwarantujemy profesjonalną obsługę, krótkie terminy realizacji oraz bezkonkurencyjne ceny. Cechuje nas indywidualne podejście do każdego klienta oraz dobór ofert do możliwości finansowych naszych klientów.”

 

oferta frozen projekt

urządzenia do obróbki mechanicznej.

To niezwykle wydajne sprzęty służące do szeroko pojętej obróbki mechanicznej. W naszej ofercie znajdą państwo profesjonalne urządzenia wyręczające z wielu etapów przygotowawczych, takich jak krojenie, obieranie, mieszanie, ugniatanie i mielenie.

urządzenia do obróbki termicznej

Te niezbędne sprzęty które wykorzystują wysoką temperaturę do gotowania potraw, podgrzewania, pieczenia, grillowania, duszenia oraz smażenia. Oferujemy wysokiej jakości urządzenia, pochodzące od światowej klasy producentów idealnie spełnią te zadania.

Przybory i akcesoria kuchenne

To wszystkie akcesoria niezbędne do pracy w kuchni, niezależnie, czy będzie to profesjonalny lokal , czy gospodarstwo domowe. Różnego rodzaju łyżki, tłuczki, łopatki, szczypce, otwieracze do puszek, szufelki do żywności, szpatuły, wirówki do sałaty itd. to absolutnie podstawowe wyposażenie kuchenne.

artykuły barowe i bufetowe

To elementy potrzebne do serwowania, prezentacji i przygotowania potraw. W tej kategorii znajdziemy warniki, termosy i zaparzacze, a także podgrzewacze do potraw, ekspozytory i kociołki do zup. Wszystko co umożliwia nam organizację bufetu.

pojemniki GN

To uniwersalne przybory, mające szerokie zastosowanie w profesjonalnych placówkach gastronomicznych oraz zakładach zbiorowego żywienia. Skrót GN określa standardowe wymiary pojemników. Na tym samym formacie oparte są wymiary witryn ekspozycyjnych i lad chłodniczych.

urządzenia i produkty do utrzymania higieny

iSzybkie i dokładne mycie zastawy stołowej, ganków czy patelni, także tych tłustych i mocno zabrudzonych – to podstawa funkcjonowania restauracji. Oferujemy wyposażenie wiodących marek które spełnia wymagania dotyczące jakości, wydajności i niezawodności.

TOP